loader
STOLT EIER AV AKUTTMOTTAKET VED SØRLANDET SYKEHUS I KRISTIANSAND

STOLT EIER AV AKUTTMOTTAKET VED SØRLANDET SYKEHUS I KRISTIANSAND

I REBLOCK® er vi stolte over å eie et så viktig bygg som akuttmottaket ved Sørlandet Sykehus i Kristiansand. Modulbygget leies i dag av Kristiansand Sykehus, og vil ved endt leieperiode demonteres og flyttes til en ny plassering der det er behov for byggets funksjonaliteter.  

Modulbygg er ikke lengre bare ett enkelt og billig alternativ som blir satt opp i påvente av noe bedre. De er fullgode bygg som kan bestykkes med samme kvalitet og tekniske innredninger som alle andre bygg. Modul-løsninger er et godt valg med tanke på økonomi, tid og kvalitet – dette er akuttmottaket ved Sørlandet Sykehus i Kristiansand et bevis på.

 

Modulbygget er  på totalt 406 kvm BTA og godkjent iht. TEK17 med ekstern kontroll og med trykktestinger. Bygget er bestykket med blant annet:

  • Heldekkende sprinklersystem
  • Brannalarmsystemet integrert i resten av sykehusets anlegg
  • Egen nødlyssentral med varsling til SD-anlegg
  • Radiatorer tilkoblet fjernvarme og SD-anlegg
  • Heldekkende ventilasjonsanlegg
  • Nødstrømsforsyning
  • Medisinske rom og alt som skal til for et moderne akuttmottak. I tillegg er bygget g.

Denne typen modulbygg har både økonomiske og miljømessige gevinster da det gir materialer og bygg lengre levetid med minst like god kvalitet som et nytt bygg, samt høy salgsverdi. I tillegg finnes det ikke andre fremgangsmåter der bygget kan være i produksjon eller flyttes samtidig som søknadsprosess og grunnarbeid pågår. Bygget er klart i det øyeblikk fundamentet er på plass. Du kan se flere av våre spennende prosjekter og referanser her. 

TA KONTAKT MED OSS!

REBLOCK® tilbyr salg, utleie og leasing av modulbaserte bygg.

Quote - Container

Kontaktskjema