loader
Enerettavtale for levering av hjulbrakker

Enerettavtale for levering av hjulbrakker

REBLOCK® gruppen har nylig inngått en enerettavtale med produsenten ALRO fra Estland for levering av hjulbrakker til det norske markedet. ALRO er en betydelig leverandør av modulvogner til hele det Skandinaviske markedet og leverandøren ble valgt pga. sitt øye for kvalitet, løsninger, fleksibilitet og sin standard. En gjenganger for kvalitetsprodukter av hjulbrakker for Norden er helstøpte tak, glassfiber konstruksjon og varmgalvanisert understell som gjør at produktene får en ekstra lang levetid. ALRO sine hjulbrakker oppfyller alle disse krav med mer til.

Hjulbrakker blir et passende produkttilskudd til REBLOCK® gruppen sitt produktutvalg som i dag består av containere, moduler og ombygging. Med dette blir konseptet REBLOCK® Wagon født og som blir et betydelig satsningsområde for REBLOCK® gruppen hvor estimert omsetning for 2020/21 er 15-20 millioner.

Senol Kamburce

Administrerende direktør Senol Kamburce sier at hjulbrakker har lenge vært et ønske for REBLOCK® å levere til sine kunder. Avtalen gir oss i REBLOCK® et grunnlag for å levere enda bredere produktsortiment til våre kunder og var derfor en glede og signere.

REBLOCK® Wagon selges over hele Norge og vi operer med gode lanseringspriser i hele april.
Våre kundekonsulenter står klare for å kunne bistå våre kunder på best mulig måte.

REBLOCK® gruppen tilbyr alt kundene kan ønske seg av modul- og container baserte løsninger.
REBLOCK® leverer alt fra standard shipping containere og kjølecontainere til spesialbygde
container for private og offentlige virksomheter. Av modulbygg leverer vi alt fra midlertidige
anleggsbrakker og pop-up butikker til store permanente bygg som skoler, kontorbygg og sykehus.
REBLOCK® gruppen er et av Norges største aktører med 120 mill. i omsetning, 4 datterselskaper og med landsdekkende leveringer.

HVEM VI ER

Vi er ikke bare en bedrift. Vi er en sjel. Vi har følelser, meninger, erfaringer, egenskaper og idéer. Vi elsker å skape, og særlig når utgangspunktet har vært «ingenting».

Les hele historien

Kontaktskjema