loader

Gründer-selskap vokser seg ut av navnet sitt

Reblock > Nyheter > Gründer-selskap vokser seg ut av navnet sitt


Richard Anfinsen Sandvik (t.h.) startet Rcontainer i 2007. Nå driver han selskapet med 21 ansatte. I dag skifter Rcontainer navn til REBLOCK®.

 

Rcontainer har de siste årene levd av å selge containere. Nå skifter selskapet navn til REBLOCK®. En container er nemlig så mye mer enn det ordet forteller oss.

Dette er historien om firmaet som startet opp fra ingenting. Rcontainer svevde i drømmene til Richard Sandvik. Tankene gikk i bane, rundt og rundt. Da han skaffet seg et lån på 150.000 kroner og sendte pengene til Kina i håp om at flatpakkede kontormoduler skulle dukke opp – og de ankom i containere – skjedde det noe. Drømmene trengte seg inn i en atmosfære av virkelighet og det hele tok fyr. Det var ikke lett å tenke nytt og handle på disse drømmene. Framtidsutsiktene var uklare, planene var ikke så nøye gjennomtenkt. Kort sagt var ikke forutsetningene helt til stede for at en 22-årig gründer skulle lykkes.

I 2007 traff Rcontainer bransjen med en ubeskjeden kraft. I de påfølgende årene satte de dype spor etter seg og begynte virkelig å bli lagt merke til. Dette er en historie om å stå oppreist i storm og hardt vær, og trosse naturkreftene av tvil og usikkerhet. Fra 2007 har selskapet hatt en samlet omsetning på over 500 millioner kroner og ønsker nå framtiden velkommen. Ambisjonene er høye og tøffe, strategiene sterke og klare, visjonen tydelig og retningsgivende, og de ansatte er helhjertede og engasjerte. Noe nytt vil nå bli født. Neste kapittel i denne nesten utenomjordiske reisen er klar for å leses og vil være til nytte og inspirasjon for mange.

Filmen vi lanserer i disse dager, er beskrivelsen av Rcontainers reise fra «tidenes morgen» og fram til i dag. Vi startet fra ingenting og har blitt til mye for mange. I dag – 2. april 2019 – ser et nytt selskapsnavn dagens lys. En stor dag som markerer starten på en ny epoke i selskapets historie. Nye ideer og stor kreativitet har åpnet for nye markeder. Produktspekteret har utviklet seg. Det handler ikke lenger kun om utleie og salg av containere. Det handler også om modulbygg, ombygging av containere, ja om «klosser» som endres og tilpasses til kundenes spesielle behov. Ingenting er umulig for oss – for i vår verden er alt mulig.

Vi er stolte av vårt nye navn – det passer veldig godt til vår framoverlente og innovative natur. For vi er ikke et vanlig firma.

Vi er REBLOCK®! – Totalleverandør av modul- og containerbaserte løsninger for salg, leie og leasing.

 

 

Kontakt:
Richard Anfinsen Sandvik, gründer
M: +47 901 91 833
E: richard@reblock.no

www.reblock.no

logo-popup
For å kunne vise riktig pris trenger vi å vite om du vil handle som bedrift eller privatperson
Banner Image

HVEM VI ER

Vi er ikke bare en bedrift. Vi er en sjel. Vi har følelser, meninger, erfaringer, egenskaper og idéer. Vi elsker å skape, og særlig når utgangspunktet har vært «ingenting».

Les hele historien

Kontaktskjema

Fortell oss hva du leter etter

reblock

REBLOCK AS

Eiendomsprosjekter Leilighetsbygg Prosjektering Anbud
rcontainer

RCONTAINER AS

Stålmoduler Containere Modulvogner Ombygging