loader
Modulbygg er fremtidens byggemetode

Modulbygg er fremtidens byggemetode

Reblock > Modulbygg > Modulbygg er fremtidens byggemetode

Bruken av modulbygg som byggemetode blir stadig mer utbredt både internasjonalt og her hjemme i Norge. En effektiv, økonomisk og trygg produksjonslinje under tak samt enkel og god logistikk er viktige grunner til å velge modulbygg over konvensjonelle bygg. Samtidig tilbyr modulbygg spennende løsninger og design som kan tilpasses bygg til alle slags formål. Kontorlokaler, leilighetsbygg, skoler, sykehus og hotell er bare noen eksempler på bygg som egner seg godt til moduler.

Modulbygg er som lego for voksne

Moduler som byggemetode gir en enorm fleksibilitet, og de fleste er ikke klar over alle mulighetene som finnes med modul-produkter. Selv kaller vi moduler for “Lego for voksne”, da bruksområdene nærmest er uendelig og kan dimensjoneres som ønskelig. Modulene kan bygges etter egne mål i høyde, bredde og lengde. Sammenkoblingen kan gjøres i alle lengde- og høyderetninger. Spennvidden er dermed stor innenfor løsningene man kan velge. Den eneste ordentlige begrensningen man har er at modulene må være tilpasset produksjon og transport.

Modulbygg som byggemetode gir fleksibilitet

Modulbygg plantegning Reblock

Byggmoduler består av totalt 8 hjørner. Innenfor disse hjørnene kan omtrent alt du måtte ønske og ha av løsninger leveres. Kjøkken, bad, peis, heis, sauna, gang, stue, soverom, kontor, terrasse, inngang, trapper, panorama vinduer, kjølerom, vinrom, saferom. You name it – alt er mulig.

Trygg produksjon under tak

Den største fordelen med modulbygg som byggemetode er måten bygget blir produsert på. En produksjonslinje under tak som ikke er utsatt for vær og vind gjør at muligheten for feil og mangler er minimal. På en produksjonslinje for modulbygg er det gode kvalitetssikringssystem, gjentatte arbeidsoppgaver og derfor større mulighet for å avdekke avvik under trygge forhold. Konvensjonell bygging må for hvert prosjekt sette opp «sin» produksjonslinje på nytt og konstruksjonen er samtidig utsatt for vær og vind. Den aller største fordelen er at man jobber under veldig trygge forhold på fabrikken.

Inventar som interiør og fliser kan lages ferdig under modulproduksjonen. Dersom man støper grunnmuren på byggetomten samtidig som modulene blir produsert, vil man kunne montere komplette bygg på bare noen få dager. I steden for at prosjektet står klart i løpet av ett eller to år, kan det være ferdig i løpet av bare noen måneder.

Moduler i ulike dimensjoner kan kombineres

Dimensjonene pr. modul kan variere. Det kan være en modul på alt fra eksempelvis 3x3x3m til en modul på 14x4x4m. Sammen kan alle disse modulene utgjøre et bygg på for eksempel 2500 kvm som kan settes opp på tomten i løpet av kort tid etter at modulene er ferdigprodusert. Ut fra totaliteten av prosjektet gjøres en tilnærming på hva som blir den beste måten å løse prosjektet på. Nøkkelen til alt ligger i å finne det beste krysningspunktet mellom kvalitet, økonomi og leveringstid.

REBLOCK® Modul som totalentreprenør

anleggs-brakker fra reblock

Vi i REBLOCK® ønsker alltid at du som kunde blir ivaretatt. Derfor anbefaler vi å gjøre det så enkelt som mulig for deg, ved å ha én leverandør. Det betyr at REBLOCK®fremstår som en totalentreprenør for prosjektet og vil gi deg som kunde nøkkelen etter ferdigstillelse av prosjektet. Det gjør det enkelt med tanke på det totale prosjektet, samt hvem du har med å gjøre. Vi tar stolthet i alle våre prosjekter.

Som en av Norges største aktører i sitt segment har REBLOCK® samarbeid med flere større fabrikker som lager godkjente moduler tilpasset det skandinaviske markedet. Tremoduler blir produsert i Polen og de baltiske landene. Der har vi en årlig produksjonskapasitet på hele 2500 tremoduler i året for det midlertidige og permanente markedet iht. TEK10/17. Stålmoduler produseres i Slovenia, Slovakia og de Baltiske land med produksjon på over 7500 stålmoduler i året. Dette gjør REBLOCK® Modul til et av selskapene med størst produksjonskapasitet for det Skandinaviske markedet.

REBLOCK® tilbyr utleie, leasing og salg av modulbaserte bygg. 

Les mer om modulbygg her 

logo-popup
For å kunne vise riktig pris trenger vi å vite om du vil handle som bedrift eller privatperson
Banner Image

HVEM VI ER

Vi er ikke bare en bedrift. Vi er en sjel. Vi har følelser, meninger, erfaringer, egenskaper og idéer. Vi elsker å skape, og særlig når utgangspunktet har vært «ingenting».

Les hele historien

Kontaktskjema