loader
Nyheter fra Reblock® 12. august

Nyheter fra Reblock® 12. august

Reblock > Nyheter > Nyheter fra Reblock® 12. august

Richard A. Sandvik

“REBLOCK® er totalentreprenør av bærekraftige bygg. Vi bygger modulbaserte bygg tilpasset hvert enkelt prosjekt. Med andre ord: En fleksibel byggemetode hvor grunnarbeid kan gjøres parallelt med produksjonen av bygget som gir kortere byggetid og bedre økonomi i prosjektet.” sier Gründer Richard Sandvik

Ta kontakt med vårt prosjekt team på:
Tlf.: +47 63 80 09 80 eller post@reblock.no

REBLOCK®  leverer en totalentreprise på bygget bestående av 127 arbeidsplasser for administrative støttefunksjoner for sykehuset, inkludert sanitærrom, fellesrom herunder kontorlandskap, bespisning, kopi/lager/pause/garderober osv. Bygget i sin helhet bygges etter TEK-17 standard, og i henhold til NS8402.

Modulbaserte bygg er et konsept i sterk vekst. Dette er fordi det er tidsbesparende i gjennomføring og oppføring. Ettersom mye av produksjonen av bygget foregår innomhus på vår fabrikk, muliggjør det parallell prosjektering av selve prosjektet. Grunnarbeider kan gjennomføres lokalt on-site, mens modulene settes opp i produksjonslokalene. Det betyr at produksjonstiden reduseres til 1/3 av andre tidkrevende byggeprosesser. I tillegg er denne byggemetoden mindre utsatt for elementene under oppføring, slik at vær og vind ikke kan ødelegge stort for oppføringen av bygget.

–  Med dette prosjektet ser vi at både private og offentlige eiendomsaktører ser mer og mer på modulbaserte bygningsmasser som en kostnadseffektiv og god løsning, sier gründer og eier av REBLOCK® , Richard Sandvik.

Ta kontakt med vårt prosjekt team på:
Tlf.: +47 63 80 09 80 eller post@reblock.no

REBLOCK® vant kontrakt med Felleskjøpet og COOP i 2020 for levering av stålmoduler levert til Fornebu. Et prosjekt startet i regi av OBOS. Felleskjøpet fikk levert et flott bygg på over 2 etg. hvor en egen stålkonstruksjon bærer 2 etg. for å kunne få til en flott inngang. Bygget består av 26 stålmoduler hvorav 3 er spesialprodusert med skråvegger for inngangspartiet + lager moduler plassert på baksiden av bygget. Utstyrt med balansert ventilasjon og gipsvegger, innvendig er bygget levert med en høy standard.
COOP ble levert med ekstra høye stålmoduler over 1 etg. og er et spennende prøveprosjekt fra COOP med selvbetjening, eneste i Norge. Bygge er 26 stålmoduler som er inndelt i butikk, lagerområde og fasiliteter for COOP sine ansatte. Bygget er utstyrt med balansert ventilasjon og gipsvegger, innvendig er bygget levert med en høy standard. Foran begge byggene er en av de få 40 ft. containere i Norge som er plassert på høykant.
Dette er det største stålmodulprosjektet levert av oss.

– Vi takker COOP, Felleskjøpet og OBOS for tillitten!

Ta kontakt med vårt prosjekt team på:
Tlf.: +47 63 80 09 80 eller post@rcontainer.no

 

REBLOCK® fikk kontrakt på levering av et 2 etasjers kontorbygg til Metallco i 2020. Bygget ble prosjektert i tett samarbeid med byggherre hvor plassoptimalisering var en av nøkkelfaktorene.

Bygget er på 246 kvm, tilpasset med garderobeanlegg for herrer og damer i 1 etasjes administrasjonskontor, samt kantine med et
ventilasjonsanlegg som ble montert i senter av bygget for optimalisering av rørføringer. Sluttproduktet ble en løsning som passet både byggherre og brukerne.
Bygget ble kledd inn med flotte CEMBRIT-plater og fikk installert store vindusflater ut mot produksjonen i området.

– REBLOCK® takker Metallco for tillitten!

Ta kontakt med vårt prosjekt team på:
Tlf.: +47 63 80 09 80 eller post@reblock.no

REBLOCK® fikk kontrakt på levering av et 2 etasjers permanent bygg til Sørland sykehus på 406 kvm. Bygget ble prosjektert i tett samarbeid med byggherre hvor plassoptimalisering var en av nøkkelfaktorene samt fasade skulle samsvare med eksisterende bygningsmasse. Et krevende og spennende prosjekt med høye krav til teknisk installasjoner.

REBLOCK® takker Sørland sykehus for tilliten!

Ta kontakt med vårt prosjekt team på:
Tlf.: +47 63 80 09 80 eller post@reblock.no

REBLOCK® fikk kontrakt på levering av et 2 etasjers bygg til Norland sykehus på 337kvm utenfor Svolvær. I flott naturomgivelser ble 14 stk. byggmoduler iht. TEK17. Utstyrt med eget balansert ventilasjonsanlegg montert på taket, sprinkler system og brannalarm anlegg iht. byggherre sine krav. Koblet til eksisterende bygningsmasse over 2 etasjer. Konstruksjonen er iht. REI30 og kledd med Cembrit plater.

REBLOCK® takke Norland sykehus for tilliten!

Ta kontakt med vårt prosjekt team på:
Tlf.: +47 63 80 09 80 eller post@reblock.no

 

REBLOCK® SOM TOTALENTREPRENØR

REBLOCK® leverer de fleste av prosjektene våre som totalentreprenør.

Dette betyr at vi leverer ditt produkt uten at byggherre behøver å tenke på alle detaljer som må på plass i et byggeprosjekt. REBLOCK® tar hånd om prosjektering, byggesøknader, søknader til arbeidstilsynet, søknader til vann og avløp, produksjon, transport, koordinering mellom alle instanser, grunnarbeider, fundament og ferdigstilling før overlevering.

Ta kontakt med vårt prosjekt team på:
Tlf.: +47 63 80 09 80 eller post@reblock.no

 

logo-popup
For å kunne vise riktig pris trenger vi å vite om du vil handle som bedrift eller privatperson
Banner Image

HVEM VI ER

Vi er ikke bare en bedrift. Vi er en sjel. Vi har følelser, meninger, erfaringer, egenskaper og idéer. Vi elsker å skape, og særlig når utgangspunktet har vært «ingenting».

Les hele historien

Kontaktskjema

Fortell oss hva du leter etter

reblock

REBLOCK AS

Eiendomsprosjekter Leilighetsbygg Prosjektering Anbud
rcontainer

RCONTAINER AS

Stålmoduler Containere Modulvogner Ombygging