loader
Historien om REBLOCK®

Historien om REBLOCK®

Reblock > Om oss > Historien om REBLOCK®

Etter kun en uke som sommervikar følte Richard Anfinsen Sandvik at elektrikeryrket ikke var noe for han. Tanken på at han skulle montere stikkontakter resten av livet føltes kvelende, og langt fra motiverende.

Som en person som aldri har fulgt strømmen eller brydd seg om hva andre mener, valgte Richard å følge magefølelsen og hoppet av den trygge elektrikerkarrieren. Drømmen var å bli marinejeger, men da dette ikke lot seg gjøre på grunn av sykdom og skade ble det heller et år på folkehøyskole og en rekke ulike småjobber. Etter å ha prøvd seg som blant annet direkte selger, assistent på et smelteverk, teppelegger, plukklager og truckfører på fryselager ble Richard lei og bestemte seg for å starte for seg selv.

Tilfeldigheter gjorde at han på nett oppdaget flatpakkede kontormoduler fra Kina. Han visste absolutt ingenting om verken produktene, markedet, import eller leverandøren, men det virket spennende og han valgte å kjøre på. Richard klarte å skaffe et lån på 150 000, tok sjansen og sendte pengene til Kina i håp om at noen produkter skulle dukke opp. To måneder senere ankom fire spennende moduler og eventyret var i gang! Da han som 22-åring startet REBLOCK® hadde han derimot ingen anelse om hva dette var starten på.

Siden oppstarten i 2007 har det vært en eventyrlig vekst år etter år, noe som har fanget medias søkelys. Richards unge alder og den imponerende veksten har flere ganger blitt omtalt i blant annet Finansavisen, Økonomisk rapport og en rekke lokalaviser. Reisen har allikevel ikke vært enkel for gründeren. Gang på gang har Richard feilet med alt fra økonomi, ansettelser, investeringer, varelager, kunder, strategi og leverandører. Parallelt med dette har han også slitt med dysleksi, depresjoner, tretthetssyndrom og store utfordringer på hjemmefronten, men å gi opp har aldri vært et alternativ.

I 2013, etter åtte år og nesten to konkurser løsnet det endelig. Da fikk Richard de rette menneskene inn i organisasjonen som hadde troen på han og hans ambisjoner. Omsetningen har økt fra 3,9 millioner i 2007 til 92 millioner i 2017, og REBLOCK® har nå blitt Norges tredje største leverandør i sitt segment.

Richard er per dags dato involvert i totalt ni selskaper hvor han er gründer og hovedeier i åtte av de. Den totale omsetningen er nå på over 100 millioner kroner.

“If you hang out with me for to long time, I’ll brainwash you into believing in your self and thinking you can achieve anything.”

2007: REBLOCK® sitt første gjennombrudd var dagen Hafslund bestilte 2 stk aggregater.

2018: REBLOCK® leverer tilbygg på totalt 800 kvm til Sørlandet sykehus.

Vårt motto er "our world has endless possibilities" - i vår verden er alt mulig!

REBLOCK® sin tidslinje

 

2007 - 3,9 mill

REBLOCK® AS ble etablert av 22 år gamle Richard Anfinsen Sandvik.

REBLOCK® mottar sine første produkter i bedriftens historie. Dagene består av hardt arbeid døgnet rundt med nettside, annonsering, økonomi, montering, logistikk og oppfølging.

Det første store gjennombruddet kom da Hafslund bestilte 2 x 650 kw aggregater.

REBLOCK® skrev under på leieavtale for sine første ordentlige lokaler hos en bonde ved Kløfta. Samtidig investerte bedriften i sin første truck.

REBLOCK® forstod tidlig verdien av medieomtale, da det ble medieoppslag i flere store aviser om bedriften med den unge gründeren.

2009 - 11,4 mill

REBLOCK® etablerte egen avdeling i Slovenia.

Største enkeltordre på moduler hittil - 20 stk. moduler til Grovfjord Mekaniske.

REBLOCK® flyttet inn i nytt industribygg - bestående av moduler fra bedriften selv, selvfølgelig!

2013 - 32,7 mill

Ansetter ny CEO desember 2013.

2015 - 43 mill

Etablering av ny selskapsstruktur med egne selskaper for hvert enkelt kjerneområde.

Nytt hovedkontor bestående av gule stålmoduler og kjøp av tomt på totalt 10 000 kvm.

2017 - 92 mill

REBLOCK® flyttet inn i nytt hovedkontor på Lørenskog.

2018

REBLOCK® vant sitt største anbud på totalt 32 millioner NOK.

2018 - 100 millioner

10. September 2018 passerte REBLOCK® gruppen 100 millioner kroner i omsetning.

logo-popup
For å kunne vise riktig pris trenger vi å vite om du vil handle som bedrift eller privatperson

Kontaktskjema