loader
Jobb i REBLOCK®

Jobb i REBLOCK®

Reblock > Om oss > Jobb i REBLOCK®

Er du en “REBLOCK®“?

jobb i Reblock

Er du ydmyk og har stå på-vilje, samtidig som at du tør å stå for dine egne meninger? Har du høye ambisjoner og et ønske om å gjøre noe annerledes? Da kan REBLOCK® være det rette stedet for deg.

Vi er en direkte, ærlig og flat organisasjon. Her blir alle sett og hørt, på godt og vondt. Vi skal ha det moro på jobb, men det kan også være rått og brutalt. Vi sier ikke det du ønsker å høre, vi sier det du trenger å høre for å komme deg opp og frem.

Som ansatt i REBLOCK®`s flerkulturelle bedrift må du levere, og du må levere bra. Energinivået er høyt og det stilles høye krav til å skape resultater. I REBLOCK® selger vi ikke bare et produkt, vi selger en pakke, vi selger en OPPLEVELSE. En opplevelse som skal huskes!

Virker det skremmende og er du ute etter en vanlig åtte til fire-jobb? Da er kanskje ikke REBLOCK®for deg. Av erfaring er det bare en av 20 som har det som skal til for å passe inn hos oss, men er du en av de få lover vi også å ta godt vare på deg og lytte til deg.

I REBLOCK® kan du utvikle deg selv, være med å utvikle produkter og skifte jobb innad gruppen. Vi lytter til dine ideer, og selv om ikke alle ideer ikke er like gode bli de hørt og vurdert av ledelsen. Vi tenker at sammen er vi sterkere, og ut i fra dette har vi skapt en YES-kultur. Vår innstilling er at alt kan løses, og hos REBLOCK® ser vi løsninger i alle utfordringer. Vi har en YES-holdning til alt!

Vi oppfordrer også alle til å være den beste versjonen av seg selv. Vi har ett liv, én mulighet og da må vi gjøre det beste ut av det både på hjemmebane og på jobb. Hos oss finnes ingen jantelov, og det er lov å drømme. Hvor langt du ønsker å komme i REBLOCK® er helt opp til deg. For som vi sier så enkelt;

I VÅR VERDEN ER ALT MULIG!

Vi er en stolt flerkulturell bedrift og vi bryr oss ikke om du heter Rune, Omar eller Kumar. Vi er heller ikke opptatt av om du har utdanning, hull i CV-en eller null erfaring. Det er lov å ha bagasje med seg, og det er lov å være seg SELV! Det viktigste for oss er at du ønsker en jobb utenom det vanlige, at du har troen på deg selv og selskapet, og at du er motivert til å være med på vår reise videre mot å bli størst i bransjen!

Fun fact: «De minst utdannede personene i hele REBLOCK®-gruppen er gründeren Richard A. Sandvik med GK og VK1 elektro, men tok ikke fagbrevet.»

Historier fra ansatte

Olav Mikal Fykse

– Prosjektleder

Bakgrunn:
Tidlegare jobba som elektrikar på Norheimsund Elektro og som energiingeniør på Kvam Kraftverk. Sist jobba med AMS utbygginga i Kvam.

Hvorfor valgte du jobb i REBLOCK®?
Eg ønska ein plass der eg kunne få utfordrande jobbar i eit fleirfagleg miljø.

Hva trives du best med arbeidsplassen til REBLOCK®?
Det eg likar best er at det er kort vei mellom ledelse og tilsette. Samtidig er det alltid nye utfordringar og me er alle med å forma firmaet.

Hvordan er arbeidsmiljøet hos REBLOCK®?
Me er eit fleirkulturelt arbeidsmiljø som utnyttar styrkane til kvar einskild.

 

Muna Samir

 

Muna Samir

– Byggingeniør

Bakgrunn:
Jobben i REBLOCK® er min første jobb.

Hvorfor valgte du jobb i REBLOCK®?
I min bacheloroppgave skrev jeg om modulbygg som jeg har stor interesse for. Derfor var det naturlig for meg å velge jobben hos REBLOCK®.

Hva trives du best med arbeidsplassen til REBLOCK®?
Jeg liker at jeg jobber selvstendig og samtidig jobber vi i prosjekt team for å løse utfordringer vi møtes og finne nye løsninger.

Hvordan er arbeidsmiljøet hos REBLOCK®?
Her i REBLOCK® har vi gjensidig respekt , fleksibilitet og gode kollegaer som hjelper hverandre.

REBLOCKs® YES-kultur

Vi i REBLOCK® er ekstremt stolte av vår kultur som har vokst frem over årene. Kulturen vår er dynamisk, rå, ærlig, ydmyk, genuin, flerkulturell, artig, morsom, kul, åpen, tøff, kravstor og med utgangspunkt i et så enkelt ord som….YES!

YES kulturens verdier:

  1. Levere en YES service og opplevelse!
  2. Ønsker forandringer velkomment
  3. Ha det moro og vær deg selv
  4. Eventyr, kreativitet og åpent sinn
  5. Søke vekst og læring
  6. Bygge ærlig relasjoner med oss selv og andre.
  7. Være et positivt team med familie ånd
  8. Få til mer med mindre
  9. Være lidenskapelig og bestemt
  10. Være ydmyk
logo-popup
For å kunne vise riktig pris trenger vi å vite om du vil handle som bedrift eller privatperson
Banner Image

HVEM VI ER

Vi er ikke bare en bedrift. Vi er en sjel. Vi har følelser, meninger, erfaringer, egenskaper og idéer. Vi elsker å skape, og særlig når utgangspunktet har vært «ingenting».

Les hele historien

Kontaktskjema

Fortell oss hva du leter etter

reblock

REBLOCK AS

Eiendomsprosjekter Leilighetsbygg Prosjektering Anbud
rcontainer

RCONTAINER AS

Stålmoduler Containere Modulvogner Ombygging