loader
Pressemelding: REBLOCK® og RCONTAINER® gruppen har ansatt ny administrerende direktør

Pressemelding: REBLOCK® og RCONTAINER® gruppen har ansatt ny administrerende direktør

Reblock > Pressemelding > Pressemelding: REBLOCK® og RCONTAINER® gruppen har ansatt ny administrerende direktør

REBLOCK® og RCONTAINER® gruppen (Rinvest Holding AS) har ansatt ny administrerende direktør. Per-Rune Lunderby (57 år fra Jessheim)  er ansatt som CEO / Konserndirektør for konsernet f.o.m 1. mai 2021. Ansettelsen er i henhold til den strategiske satsningen styret i konsernet har lagt for fremtiden.

Målet til konsernet er å videreutvikle den retningen som konsernet har startet. Dette betyr utvidelse av produkttilbudet på alt fra shipping-containere til større modulbasert prosjekter. For å lykkes med dette ønsker konsernet å knytte til seg fagtunge mennesker og bygge kompetanse i organisasjonen, samt bygge konsernets satsninger videre iht. gründernes visjoner.
Per-Rune Lunderby sier selv han er meget fornøyd med å tre inn i en rolle som krever at han får brukt alle sider av sine erfaringer og kompetanse som leder for et konsern i utvikling.
Per-Rune har en lang ledererfaring av store selskaper i inn og utland, og kommer til konsernet etter en rolle i AVINOR som kommersiell direktør med ansvar for Avinor sin kommersielle virksomhet.  Per-Rune har videre erfaringer på direktør nivå for virksomheter som Dixons Store Group, Coop, SmartClub, APCOA, Nordic Interior Group og han har også vært utviklingssjef for Coop Norge Eiendom AS.

Per- Rune sier at når han ble informert om den muligheten som var i REBLOCK® og RCONTAINER® gruppen så trigget dette nysgjerrigheten hans. Etter en rekke samtaler med gründeren Richard I. A. Sandvik så fant de tonen, og det ble raskt klart en strategi for veien videre.

Gründer og eier Richard I. A. Sandvik sier at effektene av Covid-19 og 2020 har vært krevende, men konsernet utvikler seg fortsatt positivt og vinner frem i et konkurranseutsatt marked.
Richard sier videre at han er stolt av å få flere riktige mennesker med på laget for å muliggjøre retningen i forhold til konsernets visjoner. Per-Rune Lunderby overtar således lederrollen etter at Richard I A Sandvik har ledet konsernet frem dit det er i dag, med over 700 millioner i totale salg siden oppstarten i 2007. Richard sier han er trygg på at han nå overlater roret i konsernet til riktig person. Selv vil Richard fortsette arbeidet i konsernet som arbeidende styreformann med fokus på strategi og produktutvikling.

Rinvest Holding AS opererer under to brands – henholdsvis REBLOCK® og RCONTAINER®.
REBLOCK® satser på entrepriseprosjekter og større anbud samt byggeprosjekter.
RCONTAINER® satser på produkter som leveres til mindre prosjekter og leverer stålmoduler, modulvogner, ombygde containere, miljø og sanitære løsninger.

logo-popup
For å kunne vise riktig pris trenger vi å vite om du vil handle som bedrift eller privatperson
Banner Image

HVEM VI ER

Vi er ikke bare en bedrift. Vi er en sjel. Vi har følelser, meninger, erfaringer, egenskaper og idéer. Vi elsker å skape, og særlig når utgangspunktet har vært «ingenting».

Les hele historien

Kontaktskjema

Fortell oss hva du leter etter

reblock

REBLOCK AS

Eiendomsprosjekter Leilighetsbygg Prosjektering Anbud
rcontainer

RCONTAINER AS

Stålmoduler Containere Modulvogner Ombygging