loader
Utlyste stillinger 2019

Utlyste stillinger 2019

Se våre utlyste stillinger: Vi søker dyktig Key Account Manager og Teknisk Proffselger for Bygg og Anlegg.

 

KEY ACCOUNT MANAGER

 

Key account manager stilling ledig

 

Som KAM i REBLOCK® Container vil du ha ansvar for å avdekke kundens behov og selge standard og unike løsninger av containere, stålmoduler, kjøle og fryse containere, miljø containere mm. til næring og industrisektoren. Du vil jobbe både strategisk og operativt med nysalg for å sikre at kunder blir forvaltet på beste måte og benytter våre produkter/tjenester optimalt.

REBLOCK® har et stort fokus på service og løsninger som skal gi bærekraftig drift.

Du vil ha samtaler på et strategisk nivå med mellomledere og på et teknisk nivå med leverandører, fagpersoner og ansatte i REBLOCK® Container.

REBLOCK® søker deg som har høy kompetanse om profesjonelle salgsprosesser og kan vise til gode salgsresultater fra salgsprosesser. Du har erfaring fra relevante produkter innen industribygg & anleggsbransjen. Du liker og jobbe i et team som proaktivt finner løsninger for våre kunder og de utfordringer som oppstår som gir god bunnlinje for prosjektene.

 

Søk på stillingen på Finn

 

 

TEKNISK PROFFSELGER BYGG OG ANLEGG

 

ledig stilling proffselger

 

Som PROFFSELGER prosjekt i REBLOCK® Contracting vil du ha ansvar for å avdekke behov og selge løsninger for TEK17 modulære rom til næring og industrisektoren.
Du vil jobbe både strategisk og operativt med nysalg for å sikre at kunder blir forvaltet på beste måte og benytter våre produkter/tjenester optimalt.

REBLOCK® har et stort fokus på service og løsninger som skal gi bærekraftig drift. Du vil ha samtaler på et strategisk nivå med ledere og prosjektledere så vel som
på et teknisk nivå med leverandører, fagpersoner og ansatte i REBLOCK® Contracting.

REBLOCK® søker deg som har høy kompetanse om profesjonelle salgsprosesser og kan vise til meget gode salgsresultater fra prosjektssalg eller komplekst løsningssalg der flere personer påvirker kjøpsbeslutningen. Du har erfaring fra bygg & anleggsbransjen. Du liker og jobbe i et team som proaktivt finner løsninger for våre kunder og de utfordringer som oppstår som gir god bunnlinje for prosjektene.

 

Søk på stillingen på Finn

 

 

 

HVEM VI ER

Vi er ikke bare en bedrift. Vi er en sjel. Vi har følelser, meninger, erfaringer, egenskaper og idéer. Vi elsker å skape, og særlig når utgangspunktet har vært «ingenting».

Les hele historien

Kontaktskjema