loader
Utlyste stillinger 2021

Utlyste stillinger 2021

Reblock > Jobb i Reblock > Utlyste stillinger 2021

OPPSØKENDE SELGER MED PORTEFØLJEANSVAR

Rcontainer søker nå en dyktig selger! Med vårt brede sortiment innenfor stålmoduler, container, ombyggingsverksted, rullende moduler og vår evne til å produsere spesialtilpassede løsninger – så trenger vi en dyktig selger med teft for gode salg.

Som selger i Rcontainer får du en selvstendig og utviklende stilling. Oppgavene dine innebærer alt fra kartlegging av markedet og kundemuligheter sammen med din leder, til å avklare beslutningsprosesser og lukke salg. Rcontainer tilbyr god opplæring og tett oppfølging i oppstartsfasen. Vi ønsker å investere i din utvikling i stillingen, og kompetanse- og læringsutbyttet vil bli stort for den som blir en del av selskapet.

Vi ser etter deg som har erfaring fra salg, gjerne mot forretningsmarkedet (B2B). Du ser viktigheten av telefon som verktøy, og kommer lett i dialog med andre. Har du gode dokumenterbare resultater fra salg er dette absolutt en fordel, og du bør ha et høyt aktivitetsnivå. Som person ser vi gjerne at du er opptatt av å skape gode resultater og oppnå de målene som er definert. Du er strukturert, metodisk og du er sulten på suksess! Dessuten ser vi helst at du er samarbeidsvillig, smidig og kreativ.

Hvis du ønsker å være med på vår spennende reise, søk på stillingen i dag!

PROSJEKTLEDER

Med vårt brede sortiment innenfor stålmoduler, container, ombyggingsverksted, rullende moduler og vår evne til å produsere spesialtilpassede løsninger – så trenger vi en dyktig prosjektleder til å holde i, og koordinere drift og gjennomføring av prosjektene våre.

I tråd med en rivende utvikling av selskapet, ser vi at oppdragsmengden vil øke betraktelig.

Vi ser derfor at behovet for en prosjektleder som kan koordinere og parallellprosjektere flere jobber samtidig begynner å bli prekært. Vi søker deg som kan jobbe strukturert og håndtere store arbeidsmengder og mange detaljer samtidig. God skriftlig og muntlig dialog både med kunder, leverandører og montasjeteam/ grunnentreprenører o.l. og er helt avgjørende i denne stillingen. Du må ha et øye for detaljer, og ha en god forståelse for tekniske problemstillinger. Videre må du være god til å lede prosjekter og ha god gjennomføringsevne, og høy arbeidskapasitet.

Du får lederansvaret for gjennomføring av prosjekter, og koordinerer inn alle fagene, som rørlegger og elektriker og grunnentreprenører. Videre har du også den daglige dialogen med kunden. Du jobber tett med prosjektansvarlig, som har solgt inn prosjektet.

Dette er en ny stilling, den er ny for oss og kanskje for deg. Men her har du anledning til å forme, utvikle og skape din egen hverdag, og din egen arbeidsplass. Noe reising må regnes med.

Hvis du ønsker å være med på vår spennende reise, søk på stillingen i dag!

PROSJEKTSELGER

 

Rcontainer søker nå en dyktig prosjektselger. Med vårt brede sortiment innenfor stålmoduler, container, ombyggingsverksted, rullende moduler og vår evne til å produsere spesialtilpassede løsninger – så trenger vi nå en dyktig medarbeider som kan bistå i god kundedialog, og kalkulere ulike prosjekter som krever god kundedialog og oppfølging. Stillingen medfører en del teknisk og mekanisk kalkulering, slik at en grunnleggende kunnskap rundt dette er en god fordel.

Som selger og kollega i Rcontainer får du en selvstendig og utviklende stilling. Oppgavene dine innebærer alt fra kartlegging av markedet, til å jobbe med eksisterende kundemasse, til å lukke salg. Rcontainer tilbyr god opplæring og tett oppfølging i oppstartsfasen. Vi ønsker å investere i din utvikling i stillingen, og kompetanse- og læringsutbyttet vil bli stort for den som blir en del av selskapet.

Vi ser etter deg som har noe erfaring fra salg, gjerne mot forretningsmarkedet (B2B). Du ser viktigheten av telefon som verktøy, og kommer lett i dialog med andre. Du bør ha et høyt aktivitetsnivå. Som person ser vi gjerne at du er opptatt av å skape gode resultater og oppnå de målene som er definert. Du er strukturert, metodisk og du er sulten på suksess! Dessuten ser vi helst at du er samarbeidsvillig, smidig og kreativ.

Hvis du ønsker å være med på vår spennende reise, søk på stillingen i dag!

 

logo-popup
For å kunne vise riktig pris trenger vi å vite om du vil handle som bedrift eller privatperson
Banner Image

HVEM VI ER

Vi er ikke bare en bedrift. Vi er en sjel. Vi har følelser, meninger, erfaringer, egenskaper og idéer. Vi elsker å skape, og særlig når utgangspunktet har vært «ingenting».

Les hele historien

Kontaktskjema

Fortell oss hva du leter etter

reblock

REBLOCK AS

Eiendomsprosjekter Leilighetsbygg Prosjektering Anbud
rcontainer

RCONTAINER AS

Stålmoduler Containere Modulvogner Ombygging